Pikantna Jagodowo-Cytrusowa Marmolada

Pikantna Jagodowo-Cytrusowa Marmolada
Pikantna Marmolada jagodowo-cytrusowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 55 i kosztuje 7 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jagód, pieprzu, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Marmolada z trzema cytrusami, Marmolada Z Pomidorów Cytrusowych, oraz Cytrusowo-Marmoladowy Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój skórki z owoców cytrusowych w cienkie paski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce CytrusoweOwoce Cytrusowe
2
Wyciśnij sok i miąższ z pomarańczy, cytryny i limonki do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
W rondlu zagotuj paski skórki, 2 szklanki wody i czerwoną paprykę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż płukania są bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Do rondla dodaj jagody, cukier, miąższ cytrusowy i sok. Doprowadzić do pełnego wrzenia toczenia; gotować, odkryte i mieszając często, 15 minut lub aż żel tworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Usuń z ciepła; odtłuść dowolną pianę.
6
Wlać gorącą mieszaninę natychmiast do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając do 1/4 cala od góry.
7
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski.
8
Proces we wrzącej łaźni wodnej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
9
*2 szklanki mrożonych borówek, rozmrożone, można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn