Pikantna Marmolada jagodowo-cytrusowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 55 i kosztuje 7 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jagód, pieprzu, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Marmolada z trzema cytrusami, Marmolada Z Pomidorów Cytrusowych, oraz Cytrusowo-Marmoladowy Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój skórki z owoców cytrusowych w cienkie paski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Cytrusowe
2
Wyciśnij sok i miąższ z pomarańczy, cytryny i limonki do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
W rondlu zagotuj paski skórki, 2 szklanki wody i czerwoną paprykę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż płukania są bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Do rondla dodaj jagody, cukier, miąższ cytrusowy i sok. Doprowadzić do pełnego wrzenia toczenia; gotować, odkryte i mieszając często, 15 minut lub aż żel tworzy.