Pikantna i delikatna peklowana wołowina

Pikantna i delikatna peklowana wołowina
Pikantna i delikatna peklowana wołowina może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3362 kalorii, 396g białka, oraz 118 g tłuszczu każdy. Na 16,67 zł / porcja, ten przepis okładki 85% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka round-cut peklowana pieczeń wołowa, ziemniaki, lub, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Delikatna peklowana wołowina ' N ' kapusta, Pikantna Peklowana Wołowina, oraz Slow Cooker Beef Barbacoa: Tender, Spicy & Easy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlej piwo do patelni i dodaj do piwa zawartość przyprawy peklowanej wołowiny, suchą musztardę, sól i czarny pieprz. Wymieszać, aby połączyć. Użyj ostrego noża, aby przebić peklowaną wołowinę na całym; włóż plastry czosnku do otworów. Wepchnąć całe goździki do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Goździki CałeGoździki Całe
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
CzosnekCzosnek
PiwoPiwo
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
3
Ułóż peklowaną wołowinę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, marchewki rozrzucamy wokół peklowanej wołowiny i pieczemy jeszcze przez około 1 1/2 godziny. Rozprowadzać czerwone ziemniaki wokół mięsa i pieczeń, aż peklowana wołowina i warzywa są miękkie, o 40 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać kliny kapusty, przykryć i parować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
7
Przełożyć na talerz i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Masło rozpuścić na gorącej kapuście.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MasłoMasło
9
Z peklowanej wołowiny kroimy widoczny tłuszcz i podajemy z kapustą, marchewką i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MarchewMarchew
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn