Pikantna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Jeżynowym

Pikantna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Jeżynowym
Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z sosem jeżyn może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, polędwiczki wieprzowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Polędwica wieprzowa marynowana w pikantnym sosie sojowym, Grillowana Ostra Polędwica Wieprzowa, oraz Pikantne Chipotle Wieprzowe Grillowane Polędwiczki.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Usuń srebrną skórę z polędwic, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu.
3
Polędwiczki posmaruj olejem i natrzyj przyprawami i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Polędwiczki grillowe, przykryte pokrywą grilla, 10 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
W międzyczasie w małym rondlu ubijamy konfitury z jeżyn i kolejne 4 składniki i gotujemy na małym ogniu, ciągle ubijając, 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wieprzowinę pokroić po przekątnej na cienkie plasterki i ułożyć na półmisku; skropić ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn