Pikantna Fasolka Szparagowa
Pikantna zielona fasola to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 31 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką zieloną fasolkę, papryczkę jalapeno, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 27 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantna Fasolka Szparagowa, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę i jalapeno; gotuj i mieszaj do miękkości, około 5 minut.
Dodaj zieloną fasolkę i dopraw solą. Gotuj i mieszaj do miękkości, ale nadal jasnozielony, 4 do 5 minut. Zmniejsz ogień i dodaj sok z cytryny, aby poluzować wszelkie kawałki z dna patelni.