Pikantna Fasolka po bretońsku Pat
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni pikantna Fasolka po bretońsku Pat może być doskonała bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 266 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu sojowego, łagodnej melasy, mielonego chili w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantne smażone skrzydełka Pat, Pat ' s Spicy Peach Hot Wings, oraz Pikantna Fasolka Po Bretońsku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Gotuj boczek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż większość tłuszczu zostanie wytopiona.
Dodaj cebulę i czosnek i smaż do miękkości. Dodaj chili w proszku.
Dodaj suche pocieranie, fasolę, wodę, piwo, sos barbecue, brązowy cukier, melasę, Worcestershire, sos sojowy, ostry sos oraz sól i pieprz do smaku. Przykryj garnek pokrywką i gotuj na wolnym ogniu.
Przenieś garnek do piekarnika i piecz, aż fasola będzie miękka, około 2 1/2 do 3 godzin.
Podawać w misce lub prosto z garnka.