Pikantna Ciepła Czerwona Kapusta
Pikantna ciepła czerwona kapusta może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz sól i mielony pieprz, ocet jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i jabłko w roztopionym maśle, aż cebula będzie przezroczysta i jabłko jest miękkie, 3 do 5 protokół.
Wymieszaj wino, ocet jabłkowy, ocet winny czerwony, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową w mieszaninie cebuli; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kapustę do mieszanki cebuli i wymieszać do pokrycia; doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta zmięknie, o 30 protokół.