Pikantna Bruschetta

Pikantna Bruschetta
Pikantna Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, oliwa z oliwek, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Słodkie I Słone Bruschetta, Bruschetta, oraz Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać olej i czosnek; rozprowadzić na pokrojonych powierzchniach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ser śmietankowy i parmezan wymieszać mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać z oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Połówki chleba tostowego posmarować masą z serem śmietankowym, na wierzchu polać pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PomidorPomidor
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
6
Pokroić w 24 plastry, aby służyć.
7
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn