Pijane wiśnie z kwiatem pomarańczy Chenna

Pijane wiśnie z kwiatem pomarańczy Chenna
Pijane wiśnie z kwiatem pomarańczy Chenna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 282 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sake, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pijane Wiśnie, Pijane Wiśnie, oraz Budyń Z Mango I Kwiatem Pomarańczy, Herbatniki Polenta Pomarańczowa.

Instrukcje

1
Aby chenna: lekko wymieszać wszystkie składniki razem w misce, aż połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby zrobić pijane wiśnie: Umieść wszystkie składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin; nie pozostawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Aby podawać, Usuń fasolkę wanilii, a wiśnie i soki podziel na 8 potraw. Top z chenna, udekorować pistacjami i skórką pomarańczową, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
4
artykuł var
5
Typ_27_data = {};
6
artykuł
7
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn