Pietruszka, Radicchio i sałatka z kapusty Napa z winegretem cytrynowym
Pietruszka, Radicchio i sałatka z kapusty Napa z winegretem cytrynowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 99 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, radicchio, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Radicchio & Pietruszka Z Winegretem Cytrynowym, Sałatka z kapusty Napa z barszczem vinegrette, oraz Sałatka Z Białej Fasoli I Tuńczyka Z Radicchio I Pietruszką Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z cytryny, skórkę, cukier, sól i pieprz, aż cukier się rozpuści, następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Tuż przed podaniem do dużej miski wrzucić kapustę, natkę pietruszki i radicchio z wystarczającą ilością dressingu, a następnie doprawić solą i pieprzem.