Pierścionek Z Chleba Karmelowo-Orzechowego
Pierścień chleba karmelowo-orzechowego wymaga ok. 12 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz orzechy włoskie, mielony cynamon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Caramel Chai Crescent Ring, Pierścień Wielkanocnego Chleba, oraz Dilly Bread Ring.
Instrukcje
Piec orzechy włoskie w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące.
Wlać 2 Łyżki. roztopione masło na lekko natłuszczonej 10-calowej (14-cup) patelni rurki.
Posypać 2 Łyżki. orzechy włoskie na maśle na patelni.
1/2 szklanki masła rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier i gotować 2 minuty lub aż cukier stopi się i zaczyna bańki. Wymieszać cynamon i pozostałe orzechy włoskie.
Każde ciastko pokroić na czwarte za pomocą nożyc kuchennych lub noża.
Na patelni umieścić 40 ćwiartek biszkoptowych na wierzchu orzechów włoskich i masła. Wierzch z połową mieszanki brązowego cukru.
Dodać pozostałe 40 ćwiartek biszkoptowych i dodać pozostałą mieszaninę brązowego cukru.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Odwróć na talerz do serwowania i podawaj natychmiast.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pillsbury Golden
Warstwy Maślanki Herbatniki.