Pierścienie z dyni Żołędziowej Nadziewane jabłkiem z masłem Curry

Pierścienie z dyni Żołędziowej Nadziewane jabłkiem z masłem Curry
Pierścienie z żołędzi wypełnionych jabłkiem z masłem Curry mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 311 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz jabłka granny smith, cebulę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pierścienie z dyni Żołędziowej nadziewane jabłkiem z masłem Curry, Mielona Wołowina I Jabłko Wypełnione Połówki Acorn Squash, oraz Nadziewane Pierścienie Acorn Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać 1 łyżkę curry; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Dodaj jabłka, sok jabłkowy i porzeczki. Smażyć, aż płyn odparuje, o 6 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
PorzeczkiPorzeczki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. stopić 5 łyżek masła na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Dodać 1/2 łyżki curry; mieszać aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
7
Przenieść masło curry do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Pędzel 2 duże obramowane blachy do pieczenia z odrobiną masła curry. Ułóż squash w jednej warstwie na arkuszach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Posypać solą i pieprzem. Miarka wypełniająca środek pierścieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10
Mżawka pozostałe masło curry nad squash i nadzienie (głównie na squash). Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Piec pierścienie squasha, aż squash będzie miękki po przekłuciu szaszłykiem, o 40 protokół. Za pomocą szpatułki przenieś pierścienie do squasha z nadzieniem na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn