Pierścienie z dyni Żołędziowej Nadziewane jabłkiem z masłem Curry
Pierścienie z żołędzi wypełnionych jabłkiem z masłem Curry mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 311 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz jabłka granny smith, cebulę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pierścienie z dyni Żołędziowej nadziewane jabłkiem z masłem Curry, Mielona Wołowina I Jabłko Wypełnione Połówki Acorn Squash, oraz Nadziewane Pierścienie Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Dodać 1 łyżkę curry; wymieszać 1 minutę.
Dodaj jabłka, sok jabłkowy i porzeczki. Smażyć, aż płyn odparuje, o 6 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 177°. stopić 5 łyżek masła na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać 1/2 łyżki curry; mieszać aż pachnące, o 1 minutę.
Przenieść masło curry do miski.
Pędzel 2 duże obramowane blachy do pieczenia z odrobiną masła curry. Ułóż squash w jednej warstwie na arkuszach.
Posypać solą i pieprzem. Miarka wypełniająca środek pierścieni.
Mżawka pozostałe masło curry nad squash i nadzienie (głównie na squash). Przykryć folią.
Piec pierścienie squasha, aż squash będzie miękki po przekłuciu szaszłykiem, o 40 protokół. Za pomocą szpatułki przenieś pierścienie do squasha z nadzieniem na talerze.