Pierś Z Indyka Pieczona W Miodzie

Pierś Z Indyka Pieczona W Miodzie
Pieczona w miodzie pierś z indyka wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 501 kalorii, 82g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.33 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka połowy piersi indyka, zmielony cynamon, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierś indyka Polana miodem z prażonym ananasem, Pieczona pierś z indyka pieczona w miodzie i warzywa, oraz Pierś Z Indyka Miodowo-Musztardowego.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia27
Magazyn