Pierś indycza z miodem i tymiankiem
Pierś indyka z miodem i tymiankiem jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 315 kalorii, 49g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pierś indyka z pomarańczą, miodem i tymiankiem, Pierś Indyka Z Miodem, oraz Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody, 2 łyżki pieprzu i gałązki tymianku w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Wlać do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej.
Dodaj pozostałe 6 szklanek wody, sól, miód i cukier, mieszając, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Wlać mieszaninę soli do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Dodaj lód i indyka; foka. Przechowywać w lodówce 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Wyjąć indyka z worka i wyrzucić solankę. Osuszyć indyka ręcznikami papierowymi.
Połączyć 1 łyżkę pieprzu i posiekany tymianek; natrzeć indyka.
Ułożyć indyka na patelni pokrytej natryskiem.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą część piersi 18
Połóż indyka na talerzu. Przykryć folią; odstawić na 15 minut.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.