Piersi z kurczaka z porami i grzybami egzotycznymi
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 301 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, kurki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini placki z kurczaka z pieczarkami egzotycznymi, Piersi z kurczaka z orzechami włoskimi, porami i kandyzowaną cytryną, oraz Kurczak z porami i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni ciężkiej na dużym ogniu. Gdy masło zaczyna brązowieć, dodaj piersi z kurczaka (w 2 partiach, jeśli to konieczne)i brązowy z obu stron, obracając raz.
Wyjąć na ciepły talerz, posypać solą i pieprzem i odstawić do ogrzania.
Dodać grzyby do tej samej patelni i smażyć, aż sok z grzybów odparuje i grzyby są lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać Maderę i zmniejszyć o połowę, około 3 minut, a następnie dodać bulion z kurczaka. Przykryć, obniżyć ogień i gotować grzyby na wolnym ogniu przez 5 minut.
Zdjąć pokrywkę, podgrzać do wysokości, dodać pory i wymieszać śmietanę. Gotować, mieszając, aż sos będzie lekko gęsty, o 2 Więcej minut.
Dodajemy kurczaka do przewijania, posypujemy boczkiem i podajemy.
Podawać z prostym, gotowanym na parze białym ryżem