Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i bazylią
Piersi z kurczaka nadziewane kozim serem i bazylią mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser kozi i bazylia nadziewane piersi z kurczaka, Piersi Z Kurczaka Faszerowane Serem Kozim I Oliwką, oraz Gruszka, Figa, Kozi Ser Nadziewane Piersi Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Funt kurczaka między arkuszami woskowanego papieru do grubości 1/4 cala za pomocą młotka mięsnego. Pokroić kurczaka na sucho.
Połącz ser, zieloną cebulę i bazylią w małej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Masę serową rozprowadzić wzdłuż na połowę każdego kawałka kurczaka. Tuck krótkie kończy się w.
Zwinąć kurczaka, zaczynając od jednej długiej strony, w ciasne cylindry. Tie kończy się sznurkiem, aby zabezpieczyć. Zanurz kurczaka w jajku, pozwalając nadmiar kapać do miski.
Zawijamy w bułce tartej, wytrząsając nadmiar. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Umieść kurczaka w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Wlać 2 łyżki roztopionego masła.
Piec do gotowane przez, o 20 protokół.
Tymczasem, stopić 1/4 Puchar masła w ciężkiej patelni dużej na średnim ogniu.
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, o 8 protokół.
Dodaj wino i gotuj 3 minuty.
Dodać bulion i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Zdjąć z ognia i zawirować w 4 łyżki zimnego masła 1 kawałek na raz. Doprawić sosem solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Wytnij rolki w poprzek na okrągłe okrągłe o grubości 1/2 cala. Wentylator na talerzach.
Podawać natychmiast, przekazując sos osobno.