Piersi z kurczaka faszerowane Fontiną, karczochami i suszone na słońcu

Piersi z kurczaka faszerowane Fontiną, karczochami i suszone na słońcu
Piersi z kurczaka nadziewane Fontina, karczochy, i suszone na słońcu może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, pakowane w olej suszone pomidory, marynowane karczochy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane Fontiną, karczochami i suszonymi pomidorami, Prosciutto i Fontina-nadziewane piersi z kurczaka, oraz Ser Fontina i czerwona słodka papryka nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn