Piersi z kaczki z migdałami, czosnkiem i kminkiem
Piersi z kaczki z migdałami, czosnkiem i kminkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 301 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.67 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, sól morską, tuczone piersi kaczki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hummus marchewkowy z kminkiem i migdałami, Chipotle Kminek Prażone Migdały, oraz Migdały Marconan przyprawione kminkiem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić sok pomarańczowy do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 3/4 szklanki.
Zdjąć z ognia, ubić octem balsamicznym i reserve.In ciężka patelnia na średnim ogniu, gotować piersi zmierzchu, strona skóry w dół, aż skóra jest złotobrązowa, a większość tłuszczu stopiła się, o 8-10 protokół. Przekręć kaczkę i gotuj, aż mięso będzie gotowane na zewnątrz, ale nadal średnio rzadkie, około 3-5 minut.
Usuń piersi kaczki i umieść je na desce do krojenia, która zbierze wszelkie soki. Doprawić solą i pieprzem.
2 łyżki roztopionego tłuszczu z kaczki umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu i dodać migdały. Gotować do Tasty, ale nie spalone, o 5 protokół, następnie dodać czosnek, kminek i sól i gotować, aż czosnek jest złoty i kminek jest pachnące, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić solą.