Piersi kurczaka z pomarańczową glazurą

Piersi kurczaka z pomarańczową glazurą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1029 kalorii, 125g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 6,19 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, sos sojowy, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piersi z kurczaka z pomarańczową glazurą dla dwojga, Piersi Z Kurczaka Z Orientalną Pomarańczową Glazurą, oraz Piersi kurczaka grillowane z pikantną glazurą pomarańczowo-imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 8-calowej patelni lub rondlu 3-quart na średnim ogniu. Kurczaka gotować na maśle około 15 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy środek najgrubszego kawałka zostanie przecięty.
Podczas gotowania kurczaka, wymieszać skrobię kukurydzianą i musztardę w małej misce. Wymieszać pozostałe składniki.
Umieść kurczaka na talerzu; przykryj, aby utrzymać ciepło. Wyrzucić wszelkie soki pozostawione na patelni.
Aby glazura, wlać pomarańczową mieszaninę na patelnię.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować około 1 minuty, stale mieszając, aż glazura zgęstnieje.