Piersi Kurczaka Prowansalskie

Piersi Kurczaka Prowansalskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać piersi kurczaka prowansalskie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz olej roślinny, oliwki utwardzone solanką, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Piersi Kurczaka Prowansalskie, Kurczak Prowansalski, oraz Kurczak Prowansalski.

Instrukcje

1
Pomidory rdzeń i pokroić płytkie X na dnie każdego, a następnie blanszować w średnim garnku z wrzącą wodą 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przenieść łyżką szczelinową do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Obrać, posiekać i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Kurczaka osuszyć i posypać po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, następnie zanurzyć w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować kurczaka, obracając raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na talerz i ogrzać, przykryć.
6
Dodać czosnek i pastę anchois na patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się brązowe kawałki. Wymieszać w pomidory, bulion, i oliwki i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje w sosie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
SOSSOS
StadoStado
WinoWino
8
Ubij masło i wszelkie soki z talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż tylko przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
10
Podawać posypane bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn