Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem

Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem
Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści pietruszki, masło, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą, Pierogi z karmelizowaną cebulą, kapustą i ziemniakami, oraz Kapusta, Polska Kiełbasa I Pierogi dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn