Pierogi z wieprzowiną i Kimchi
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Pierogi z wieprzowiną i Kimchi mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, mirin, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pierogi wieprzowo-Kimchi, Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pierogi, połącz pierwsze 10 składników. Pracując z 1 skórką gyoza na raz (przykryj pozostałe skórki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 1 1/2 łyżeczki mieszanki wieprzowej do środka każdej skóry. Zwilżyć brzegi skóry wodą. Złóż na pół, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Na blasze do pieczenia posypanej 1 łyżeczką skrobi kukurydzianej ułożyć pierogi, boki ułożyć do góry (przykryć luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu).
Połowę pierogów ułóż w jednej warstwie w bambusowym lub warzywnym naczyniu parowym pokrytym natryskiem do gotowania. Pierogi parowe, pod przykryciem, przez 10 minut.
Wyjmij pierogi z parownika; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi kluskami.
Aby przygotować sos, połącz 1 łyżkę cebuli i pozostałe składniki.