Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 80 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, gałązki kolendry, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maultaschensuppe (pierogi w bulionie), Pierogi z chardą w bulionie ze szczypiorkiem, oraz Rosół Miso z pierożkami z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym wymieszaj białko z sosem sojowym, cebulką, imbirem, olejem roślinnym, olejem sezamowym, skrobią kukurydzianą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Roślinny
Skrobia Kukurydziana
Olej Sezamowy
Białka Jaj
Sos Sojowy
Zielona Cebula
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj wszystkie, ale 3 przegrzebki i proces do grubej pasty. Zeskrobać pastę do miski.
Pokroić Pozostałe przegrzebki w 1/2-calową kostkę i złożyć je do pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
4
W dużym rondlu połącz bulion ze skórką cytrynową, czosnkiem, sosem sojowym, imbirem i szczyptą soli i pieprzu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skórka Cytrynowa
Sos Sojowy
Czosnek
Imbir
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić skórkę z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Czosnek
6
Dodać groszek śnieżny i kapustę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny
Kapusta
7
Kropla skąpe łyżki pasty przegrzebka do bulionu, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Chochle do miski, top z dekoracjami i służyć.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.