Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie

Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 80 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, gałązki kolendry, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maultaschensuppe (pierogi w bulionie), Pierogi z chardą w bulionie ze szczypiorkiem, oraz Rosół Miso z pierożkami z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym wymieszaj białko z sosem sojowym, cebulką, imbirem, olejem roślinnym, olejem sezamowym, skrobią kukurydzianą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Białka JajBiałka Jaj
Sos SojowySos Sojowy
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj wszystkie, ale 3 przegrzebki i proces do grubej pasty. Zeskrobać pastę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pokroić Pozostałe przegrzebki w 1/2-calową kostkę i złożyć je do pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
W dużym rondlu połącz bulion ze skórką cytrynową, czosnkiem, sosem sojowym, imbirem i szczyptą soli i pieprzu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić skórkę z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzosnekCzosnek
6
Dodać groszek śnieżny i kapustę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
KapustaKapusta
7
Kropla skąpe łyżki pasty przegrzebka do bulionu, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Chochle do miski, top z dekoracjami i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn