Pierogi Jabłkowe I
Pierogi z jabłkami wymagam około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, kruche ciasto biszkoptowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 22%. Podobne przepisy to Pierogi Z Jabłkami, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło patelnia do pieczenia 7x11 cali. Ciasto biszkoptowe oddzielić na 8 sztuk. Spłaszczyć każdy kawałek ciasta w kółko. Owinąć po jednym herbatniku wokół każdej połowy jabłka i umieścić, szew w dół, na patelni.
W małej misce, połączyć cukier, wodę, roztopione masło i wanilię.
Na patelni polewamy pierogi.
Na wierzch posypać cynamonem.
Piec 35 do 40 minut, aż złoty.