Pierogi Debbie to bezmleczne przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz cukier, mielony Indyk, czapki z grzybami shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Little Debbie Valentine Cakes, Domowe Trochę Debbie Cosmic Brownies, oraz Domowe Małe Debbie Fudge Brownies.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj indyka, jajko, grzyby, kapustę, kasztany wodne, zieloną cebulę, skrobię kukurydzianą, imbir, 3 łyżki sosu sojowego, sos ostrygowy, wino, sól, cukier i pieprz do dobrze wymieszanego.
Umieść jedną owijkę na płaskiej powierzchni; przykryj pozostałe owijki folią, aby zachować elastyczność.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Umieść niewielką łyżkę nadzienia na środku opakowania. Palcami zwilż krawędź owijki dookoła wodą, a następnie połącz przeciwległe boki nad wypełnieniem i uszczypnij krawędzie tylko w środku. Na przedniej stronie pierogów wykonaj dwie zakładki z każdej strony środka, składane do środka i naciśnij wszystkie krawędzie, aby uszczelnić. Ustaw pierogi, szew bok do góry tak pierogi siedzi płasko, na lekko mąki blachy do pieczenia. Przykryj folią foliową podczas wypełniania pozostałych opakowań(patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
5
Aby ugotować każdą partię, Ustaw 10-do 12-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu (patrz UWAGI). Gdy gorące, płaszcz dno patelni z 1 łyżką oleju roślinnego. Ułóż pierogi, zszywaj i lekko Rozstaw, w jednej warstwie na patelni. Gotować, aż DNA są złotobrązowe, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj 1/3 szklanki wody, przykryj patelnię szczelnie, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj, aż nadzienie nie będzie już różowe w środku (wycięte do testu), 3 do 6 minut (10 do 11 minut, jeśli zamrożone). Odkryć i, jeśli w patelni nadal jest ciecz, kontynuować gotowanie na średnim ogniu, aż ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś pierogi na żaroodporny talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
8
Podawać lub przykryć i ogrzać w piekarniku 200. Powtórz, aby ugotować Pozostałe pierogi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Podawać z sosem sojowym, octem ryżowym i olejem chili do zanurzenia.