Pierogi
Pierogi to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ziemniaki, mąkę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pierogi Pan, Pierogi Domowe, oraz Pierogi Domowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, mleko i 1/4 łyżeczki soli połączyć w robocie kuchennym. Pulsuj, aż ciasto uformuje się w kulkę.
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką desce i pokrój na 2 kwadraty 1/2 na 2 1/2 cala. Upuść około 2 łyżeczki puree ziemniaczanego na środku kwadratu ciasta. Zanurz palec w wodzie, uruchom go wokół krawędzi placu, złóż ziemniaka wewnątrz i szczypta krawędzie do uszczelnienia. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem ziemniaczanym.
Gotowe pierogi układamy na foremkach z mąki.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia i wrzucić pierogi. Kiedy wszystkie unoszą się na górę, są gotowe, 3 do 4 minut. Odcedzić i umieścić w misce.
Podczas pierogi są gotowania, w dużej patelni na średnim ogniu, stopić masło.
Dodaj cebulę i saute aż średni brązowy, 6 do 8 protokół.
Polać pierogi, delikatnie wrzucić i podawać.