Pierogi

Pierogi
Pierogi to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ziemniaki, mąkę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pierogi Pan, Pierogi Domowe, oraz Pierogi Domowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, mleko i 1/4 łyżeczki soli połączyć w robocie kuchennym. Pulsuj, aż ciasto uformuje się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką desce i pokrój na 2 kwadraty 1/2 na 2 1/2 cala. Upuść około 2 łyżeczki puree ziemniaczanego na środku kwadratu ciasta. Zanurz palec w wodzie, uruchom go wokół krawędzi placu, złóż ziemniaka wewnątrz i szczypta krawędzie do uszczelnienia. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Gotowe pierogi układamy na foremkach z mąki.
4
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia i wrzucić pierogi. Kiedy wszystkie unoszą się na górę, są gotowe, 3 do 4 minut. Odcedzić i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podczas pierogi są gotowania, w dużej patelni na średnim ogniu, stopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj cebulę i saute aż średni brązowy, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Polać pierogi, delikatnie wrzucić i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn