Piernikowy Bochenek Figowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj piernikowego Bochenka figowego. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 32 grosze za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka musu jabłkowego, jajka, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Piernikowy Bochenek Figowy, Piernikowy Bochenek, oraz Piernikowy Bochenek.
Instrukcje
Płaszcz 8 x 4-calowy bochenek patelni z sprayem do gotowania. Dno garnka z papierem woskowym; pokryć papier woskowy sprayem do gotowania. Odstawić.
Połącz brązowy cukier i następne 4 składniki; ubić trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników wymieszać w średniej misce, wymieszać trzepaczką.
Dodać figi; dobrze wymieszać. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 48 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.