Piernikowe pączki pieczone z lukrem piernikowym
Piernikowe pieczone pączki z lukrem Gingersnap mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz proszek do pieczenia, maślankę, mąkę ze złotym medalem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone Pierniczki Mini Pączki, Glazurowane Pierniki Pieczone Pączki, oraz Pieczone piernikowe pączki z Klonowo-karmelową polewą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i Spryskaj patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, imbir, sól, cukier, jajko i wanilię w dużej misce.
Wlać maślankę i melasę, wymieszać do połączenia.Miarka ciasto do przygotowanej patelni pączków (w razie potrzeby partiami).
Piec przez 15-20 minut, aż do upieczenia.
Wyjąć i ostudzić na 10 minut przed wyjęciem z pan.To przygotować lukier, ubić cukier puder i śmietanę w średniej misce mieszając na gładką masę.
Dodaj więcej śmietany w razie potrzeby do cienkiego lukru. Schłodzone pączki zanurzyć w lukrze, posypać pokruszonymi ciasteczkami gingersnap i podawać.