Piernikowa Tarta Gruszkowa
Piernik Gruszka tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 238 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mielonego cynamonu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gingered Pear Crisp, Gingered Pear Crisp, oraz Comice Gruszka Gingered Jam.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, 2 łyżki cukru i sól połączyć w misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina grubą mączkę.
Posypać powierzchnię wodą z lodem, 1 łyżka na raz; wrzucić widelcem, aż wilgotne i kruche (nie tworzą piłkę).
Delikatnie wciśnij mieszankę w 4-calowe koło na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić przez 15 minut.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 11-calowe koło.
Umieścić ciasto w zamrażarce 5 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Usuń 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; dopasuj ciasto do okrągłej, wyjmowanej, dolnej patelni do ciasta o średnicy 9 cali.
Usuń górny arkusz folii. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Przyciąć nadmiar ciasta.
Aby przygotować nadzienie, połączyć gruszki i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż ciasto jest rumiane i nadzienie jest bąbelkowe. Schłodzić na stojaku z drutu 20 minut.