Piernik Żurawinowo-Brzoskwiniowy

Piernik Żurawinowo-Brzoskwiniowy
Piernik żurawinowo-brzoskwiniowy może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten deser ma 332 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, koktajl z soku żurawinowego, brzoskwinię w syropie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Piernikowy Drobiazg, Piernikowy Drobiazg, oraz Drobiazg Z Piernika Paleo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. przygotować i piec piernik mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu za pomocą wody i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piernikowe Ciastka MixPiernikowe Ciastka Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z patelni; umieścić na stojaku z drutu. Schłodzić 1 1/2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem w średnim rondlu połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i cynamon; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj sok żurawinowy i żurawiny. Gotować na średnim ogniu, aż bąbelki, zgęstnieje i większość żurawiny pęknie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
żurawinażurawina
5
Umieścić folię na powierzchni mieszanki żurawiny; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
W średniej misce, przygotować pudding mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu za pomocą mleka. W małej misce ubijaj śmietanę do uzyskania miękkich szczytów. Złożyć 1 szklankę budyniu na bitą śmietanę. Rezerwa pozostałego puddingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piernik pokroić w 1-calowe kostki. Ułóż 1/3 kostek piernika na dnie przezroczystego szkła 2 1/2-quart soufflé dish lub trifle bowl. Wierzch z połową plasterków brzoskwini; łyżka połowy mieszanki żurawiny nad brzoskwiniami. Doprawić jeszcze 1/3 piernika. Wierzch z pozostałymi brzoskwiniami; łyżka puddingu nad brzoskwiniami. Wierzch z pozostałym piernikiem. Naciśnij lekko do kompaktowych warstw. Łyżka pozostałej mieszanki żurawinowej na pierniku. Wierzch z bitą śmietaną i budyniem. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
żurawinażurawina
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn