Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Węgierskiej papryki, borowiki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Spróbuj Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść suszone borowiki w filiżance 2-cupmeasuring.
2
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Niech namoczyć przez 30 minut.
4
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwy moczenie płynne. Grzyby posiekać; rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Chard gotować w dużym garnku gotowanymsolonej wody przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przenieś doduża miska z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Odcedzić; wycisnąć płyn.
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa aresoft, o 10 protokół.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Dodaj posiekane criminimushrooms, szałwii i połowę posiekanego Porcini. Gotować, uncovered i mieszającocasionally, aż crimini są miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj mieszaninę z dowolną cieczą z panand chard; wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z parmezanem, doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i chillstuffing, Pozostałe porcini i moczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Chard Szwajcarski
13
Dodać jajka i dobrze wymieszać do zwilżonego chleba, dodając część zastrzeżonego płynu do zwilżania w razie potrzeby (pozostawić osad).
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Kombinacja6 łyżek papryki, 2 łyżki soli, 4 łyżeczki szałwii, 4 łyżeczki pieprzu i kardamonu w małym oczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Piersi cielęce ułożyć na powierzchni roboczej, a najgrubszą część cielęciny ułożyć tłuczkiem na równą grubość. Rub spicemix wszędzie.
Przykryć, przełożyć do piekarnika i gotować, podlewając i obracając cielęcinę co godzinę, aż do bardzo długiego czasu, 2 1/2-3 godzin, w zależności od grubości cielęciny.
Tymczasem łyżka tłuszczu z powierzchniuz sosu. SOS przecedzić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
17
Warzywa przekładamy do blendera; przecierymy aż do zgniecenia, w razie potrzeby dodając sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
18
Dodaj 2 szklanki puréed warzywa do sosuw patelni. Dusić na średnim ogniu untilreduced do 4 filiżanek, 8-10 minut. Doprawić solą i pieprzem. Ustawić aside3 filiżanki cielęciny i zarezerwować pozostałą1 filiżankę sosu do innego użycia.