Pieprzowa Pieczeń Żeberkowa
Peppered Rib-Eye Roast jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 39g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 7,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielony kardamon, sos sojowy, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Z Żeberek Pieprzowych, Pieczone Pieprzowe Kury Kornwalijskie, oraz Peppered Roast Beef Salad.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników.
Połącz ziarna pieprzu i zmielony kardamon; naciśnij na pieczeń.
Pieczeń umieścić w płytkim naczyniu; zalać marynatą na pieczeń. Przykryć i schłodzić 8 godzin, obracając pieczeń od czasu do czasu.
Usuń pieczeń z marynaty, zastrzegając 1 filiżanka marynaty. Owiń pieczeń w folię aluminiową, dobrze uszczelniając; miejsce w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w 300 przez 2 godziny lub do czasu zakończenia.
Wyjąć z piekarnika; rozpakować folię i odcedzić, zastrzegając soki. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 350; powrót pieczeń na patelnię i piec 15 minut.
Połącz 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej w rondlu, mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszać w reserved soki i reserved 1 filiżanka marynaty.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować, stale mieszając, 1 minutę. W razie potrzeby wymieszać grzyby.
Przygotowanie: 15 min.; Chill: 8 godz.;
Piec: 2 godz., 15 min.; Gotowanie: 3 min.