Pieprzowa makrela, Nowa sałatka z ziemniaków i rukoli
Pieprzona makrela, Nowa sałatka z ziemniaków i rukoli może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z BBC Good Food wymaga młodych ziemniaków, majonezu, filetów z makreli i rukoli. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Wędzona pieprzowa makrela i kwaśna śmietana na domowych chipsach ziemniaczanych, Peppered makrela Fish cakes, oraz Wędzona Makrela, Jabłko I Rukola Na Wielkim Kuskusie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w dużej ilości wrzącej osolonej wody do miękkości, około 15 min.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia na 10 min. Dodać sos mieszając majonez z większością szczypiorku.
Połowę rukoli rozsypać na dużym talerzu lub talerzu, resztę posiekać i wymieszać z połową makreli, ziemniakami i majonezem. Wrzucić tak, że wszystko jest pokryte opatrunkiem.
Wymieszać makrele z ziemniakami na wierzchu rukoli, a następnie na wierzchu z resztą makreli i szczypiorkiem.