Pieprzona wieprzowina z sosem śmietanowym Asti

Pieprzona wieprzowina z sosem śmietanowym Asti
Przepis na pieprzoną wieprzowinę z sosem śmietanowym Asti można zrobić w około 30 minut. Ten przepis zawiera 4 porcje z 322 kalorie, 27g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju canolan, papryki, grubo zmielonego pieprzu i ciężkiej śmietany do ubijania. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieprzona Wieprzowina, Krem Chrzanowy I Crostini Z Granatu, Pieprzona wieprzowina z sosem grzybowym-Digbi, oraz Medaliony wieprzowe z pieprzem w pikantnym sosie grzybowym.

Instrukcje

1
Spłaszcz wieprzowinę do 1/2 cala. grubość. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pieprz, paprykę i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj wieprzowinę, po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę w 1 łyżce oleju partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°. Odłóż na bok i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Na tej samej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na pozostałym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj bulion i Asti Spumante. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 8 minut. Dodać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 3-5 minut lub do zgęstnienia. Włóż wieprzowinę na patelnię i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpumanteSpumante
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn