Pieprzny Pasternak Grama
Paprykowy Pasternak Grama może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony pieprz, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peppery Snaps, Pieprzny Ryż, oraz Pieprzny Makaron.
Instrukcje
Pasternak umieścić w rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż pasternak będą miękkie, 15 do 20 protokół.
Dobrze odcedzić, kawałki pasternaku osuszyć ręcznikami papierowymi i odstawić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i umieścić pasternak do gorącego masła w równej warstwie.
Posypać solą i czarnym pieprzem (używam sporo). Pasternak gotować, aż lekko złoty kolor z obu stron, 5 do 8 minut na stronie.