Pieprzny Makaron Wieprzowy Cajun
Przepis Peppery Cajun makaron wieprzowy może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, sok z cytryny, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieprzny Makaron, Pieprzny makaron z rukolą i krewetkami, oraz Pieprzny makaron z rukolą i kiełbasą.
Instrukcje
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania fettuccine, pokroić wieprzowinę w plastry 1/4 cala; posypać przyprawą Cajun.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju 4 do 6 minut, obracając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku.
Removefrom patelni; zachować ciepło.
Spryskaj tę samą patelnię sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Cebulę gotować na patelni o 4 protokół, często mieszając, aż cebula zacznie brązowieć. Wymieszać z cukinią i solą. Gotować około 4 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać pozostałe składniki. Gotować około 1 minuty, często mieszając, aż do ogrzania.
Wrzucić mieszankę warzywną i fettuccine.
Podawać wieprzowinę na mieszaninie fettuccine, lub wrzucić wieprzowinę z mieszaniną fettuccine.