Pieprz Czarny-Czosnek Flatbread

Pieprz Czarny-Czosnek Flatbread
Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grubo zmielony pieprz, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Tajski czarny pieprz i czosnek Tofu, oraz Grillowane krewetki czosnkowo-pieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Rozwiń ciasto na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; uformuj w prostokąt o wymiarach 12 x 9 cali. Lekko pokryć wierzch ciasta sprayem do gotowania; posypać równomiernie mieszaniną czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru. Schłodzić flatbread; pokroić w 6 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn