Piegowata cukinia z kremem cytrynowo-koperkowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Piegowata cukinia z kremem cytrynowo-koperkowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukinię, koperek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Komosa cytrynowa z porzeczkami, koperkiem i cukinią, Pieczony Łosoś Z Cukinią, Cytryną I Koperkiem, oraz Ciasto z łososia z cukinią z Pesto z koperkiem cytrynowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w 12-calowej patelni żeliwnej na dużym ogniu.
Dodaj połowę plasterków cukinii; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń cukinię z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z 1/2 łyżeczki oleju i pozostałych plasterków cukinii.
Podawać z mieszaniną jogurtu.