Pieczywo Czosnkowe
Pieczywo czosnkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz oregano, pietruszkę, parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ząbki czosnku dusić w skórkach w małym garnku z wodą na średnim ogniu przez około 20 minut.
Odcedzić, następnie wycisnąć czosnek ze skórek i rozgnieść na pastę widelcem.
Czosnek wymieszać z zmiękczonym masłem.
Tymczasem, toast chleb w piekarniku. Posmarować masłem czosnkowym, a na wierzchu sery i zioła. Włącz brojlery i umieść chleb z powrotem w piekarniku, aby brązowo ser.