Pieczony łosoś ze skórką kokosową
Pieczony łosoś ze skórką kokosową wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sok z cytryny, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać słodzony kokosowy można śledzić to danie główne z Masło orzechowe i galaretki kokos nerkowca Sandwich Cookies (no-piec, wegańskie, bezglutenowe) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu, Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu, oraz Pieczony łosoś w kremowym sosie kokosowo-imbirowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Umieścić filety z łososia na nieprzywierającej patelni do pieczenia.
W płytkim naczyniu połączyć panko, kokos, sól i pieprz. Pogłębiać każdy filet w mieszaninie i powrócić do pieczenia.
Na każdym filecie rozprowadzić resztki okruchów. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Piec przez 12 do 15 minut. W razie potrzeby, umieścić pod brojlerem, aż skorupa będzie złoty kolor.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.