Pieczony w ziołach Indyk z kaszą serową

Pieczony w ziołach Indyk z kaszą serową
Przepis zapiekany w ziołach Indyk z kaszą serową może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis z moich przepisów wymaga gałązki rozmarynu, kaszy serowej, gałązki szałwii i soku z cytryny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką, oraz Tex-Mex pieczone żeberka jagnięce z kaszą serową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń liście z gałązek tymianku, aby zmierzyć 2 posiekane łyżki stołowe; łodygi rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
3
Usuń liście z gałązki rozmarynu, aby zmierzyć 2 posiekane łyżki stołowe; macierzystych rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
4
Usunąć liście z gałązki szałwii do środka 2 łyżki posiekane; macierzystych rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Połącz posiekany tymianek, posiekany rozmaryn, posiekaną szałwię, czosnek, szalotki i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z indyka. Spłucz indyka zimną wodą i osusz. Przyciąć nadmiar tłuszczu. Zaczynając od jamy szyi, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso. Mieszankę ziołową wcierać pod rozluźnioną skórę i posypać jamą ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Skrop sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
8
Umieść zarezerwowane łodygi i połówki cytryny w jamie ciała. Wiązać końce nóg sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
CytrynaCytryna
9
Umieścić indyka na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania lub na stojaku ustawionym na płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w mięsistej części uda, upewniając się, aby nie dotknąć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
10
Piec w temperaturze 350 przez 3 godziny lub aż termometr zarejestruje 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
(Przykryj indyka luźno folią, jeśli zrobi się zbyt brązowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Wyjąć indyka z piekarnika. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut przed wyrzeźbieniem. Wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać z kaszą serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KaszaKasza

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn