Pieczony Stojak z jagnięciny
Pieczony stelaż jagnięcy wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz rozmaryn, bułka tarta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 26%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Stojak z jagnięciny, Pieczony Stojak z jagnięciny, oraz Przepis na pieczony Stojak z jagnięciny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej.
W dużej misce, połączyć bułkę tartą, czosnek, rozmaryn, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek, aby zwilżyć mieszaninę. Odstawić.
Całość doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni dowód pieca ciężkich na dużym ogniu. Zapiekać stojak z jagnięciny przez 1 do 2 minut ze wszystkich stron. Odstawić na kilka minut.
Stojak na szczotki z jagnięciny z musztardą.
Toczyć w mieszaninie okruchów chleba, aż równomiernie pokryte. Przykryj końce kości folią, aby zapobiec zwęgleniu.
Ułóż bok kości rack w dół na patelni. Piecz jagnięcinę w rozgrzanym piekarniku przez 12 do 18 minut, w zależności od stopnia przygotowania. Za pomocą termometru mięsnego po 10 do 12 minutach odczytaj środek mięsa i usuń mięso lub pozwól mu gotować dłużej, według własnego gustu.
Pozostaw na 5 do 7 minut, luźno przykryte, przed wyrzeźbieniem między żebrami.