Pieczony stelaż z jagnięciny

Pieczony stelaż z jagnięciny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczeń Rack jagnięciny spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, gałązek lawendy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, Pieczony stelaż z jagnięciny, oraz Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować stojaki z jagnięciny co najmniej 1 godzinę (lub do 4 godzin) przed gotowaniem: posiekać czosnek, sól, rozmaryn i pieprz, aby grubo pocierać. Przetrzyj stojaki mieszaniną, przykryj i odstaw na bok. (Jeśli nie zamierzasz gotować ich w ciągu 2 godzin, przechowywać w lodówce, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej na godzinę przed gotowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać patelnię w piekarniku przez 10 minut. Stelaże z jagnięciny osuszyć papierowymi ręcznikami i lekko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść Półki na patelni. Piecz 15 do 20 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część odczyta 145 F dla średnio rzadkich (temperatura wzrośnie o 10, gdy jagnięcina wyjdzie z piekarnika).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia.
6
Odstawić na 10 minut. Pokrój między żebrami, aby oddzielić kotlety do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Dekoruj świeżymi gałązkami ziół.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn