Pieczony Radicchio z winegretem anchois, konserwowaną cytryną i bułką tartą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prażonego Radicchio z winegretem anchois, konserwowaną cytryną i bułką tartą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz cytrynę, pieprz, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hiszpańska Sardela, koper włoski i konserwowana Sałatka z cytryny, Konserwowany Winegret Cytrynowy, oraz Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać plasterki cytryny, sok z cytryny, i grubej soli morskiej w małej patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż prawie miękkie, o 10 protokół. Odkryj i cool.
Odcedzić plasterki cytryny. Używając ostrego noża, pokrój plastry na pół, a następnie odetnij miąższ od skórki; wyrzuć miąższ. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Wymieszaj ser, sok z cytryny, czosnek, mielone anchois i szczyptę cukru w średniej misce.
Ubij oliwę z oliwek i 1 1/2 łyżeczki oleju z puszki sardeli. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia obramowana blachą do pieczenia folią.
Wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnku w średniej misce.
Dodać kostki chleba, oregano i pokruszony czerwony pieprz; posypać solą i pieprzem.
Przełożyć kostki chleba na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec kostki chleba, aż złoty kolor, rzucając od czasu do czasu, o 20 protokół. Super.
Przenieś na powierzchnię roboczą. Przykryć papierowymi ręcznikami. Za pomocą młotka lub wałka do ciasta kruszyć kostki chleba na bułkę tartą.
Podgrzej brojlery. Linia sama blacha do pieczenia ze świeżym arkuszem folii.
Umieść kliny radicchio w dużej misce.
Skropić pozostałe 3 łyżki oleju nad; posypać solą i pieprzem i wrzucić do herbu. Ułóż kliny na przygotowanym arkuszu. Broil aż do początku brązowy, o 3 protokół. Za pomocą szczypiec obróć się, wachlarzowanie lekko odstaje. Broil aż radicchio jest miękki i zaczyna brązowieć z niektórych krawędziach zaczyna char, uważając, aby zapobiec pieczeniu, o 2 minuty dłużej.
Powrót radicchio do tej samej dużej miski.
Mżawka wystarczająco ubieranie się płaszcz; wrzucić. Ułóż kliny na talerzach.
Posypać bułką tartą. Wierzch z wiórkami serowymi, ułóż kilka zachowanych pasków skórki cytrynowej i podawaj.