Pieczony pstrąg z Pesto z grzybów Shiitake

Pieczony pstrąg z Pesto z grzybów Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 530 kalorii, 62g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 7,78 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka grzybów shiitake, szalotka, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, Pieczony pstrąg z grzybami Shiitake, pomidorami i imbirem, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce moczyć shiitakes w wrzącej wodzie z dodatkiem tamari, aż zmiękną, o 30 protokół.
Grzyby odcedzić, rezerwując 2 łyżki płynu. W robocie kuchennym, pulsować grzyby i zarezerwowany płyn grzybowy z pietruszką, czosnkiem i szalotką, aż drobno posiekane. Przy włączonej maszynie powoli dodawać 1 łyżkę oleju.
Przenieść pesto do małej miseczki i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić pstrąga na powierzchni roboczej. Za pomocą pincety usuń drobne kości szpilki, które biegną wzdłuż środka każdego filetu. Przykryj dużą nieprzywierającą blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Ułóż pstrąga, skórkę w dół, na prześcieradle.
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni.
Dodać pory i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż tylko zwiędły, o 3 protokół.
Dodać wino, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż płyn odparuje, 1 do 3 minut.
Pstrąga posypać sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż jedną czwartą pesto cienką warstwą na każdym pstrągu. Łyżkę porów na wierzchu i piec około 10 minut, lub tylko do momentu, aż pstrąg jest gotowane przez.