Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym

Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym
Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, pstrąg tęczowy, cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pstrąg pieczony cytrynowo-ziołowy, Pstrąg pieczony w śmietanie, oraz Pieczony Kurczak Z Kolendrą-Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
1 cytrynę pokroić na 6 plastrów; pokroić na pół. Sok pozostał cytryny. Grzyby gotować w sosie na dużej patelni na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu. Wmieszać chiles; gotować 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść 4 łuski kukurydzy na środku każdej z 3 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości; wierzch z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść 4 kawałki cytryny i 1 łyżkę. kolendra w jamie każdej ryby. Top każdej ryby z około 1 szklanka mieszanki warzyw i 4 cebule; przykryć 2 łuski kukurydzy. Podnieś boki folii. Podwójny fold top i kończy się, aby uszczelnić każdą paczkę, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić 5 min.
8
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Podawać rybę z połączoną kwaśną śmietaną, pozostałą kolendrą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn