Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami

Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami
Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 372G białka, 271g tłuszczu, oraz w sumie 4222 kalorii. Na 45,31 zł / porcja, ten przepis okładki 89% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, cytryny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem.

Instrukcje

1
Aby ugotować pstrąga, umyć i osuszyć rybę wewnątrz i na zewnątrz, a boki zalać odrobiną oliwy z oliwek.Grzyby pokroić w plasterki i umieścić połowę na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.Sól i pieprz ryby, wewnątrz i na zewnątrz, do smaku i umieścić w naczyniu na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Posypać bułkę tartą na rybie wraz z mieloną pietruszką, posiekanym czosnkiem i zieloną cebulą.Jeśli używasz świeżych cytryn, wyciśnij 1 lub 2 bezpośrednio na całym pstrągu, łącznie z wnętrzem.W międzyczasie roztopić masło, dodać do oliwy z oliwek i soku z 2 cytryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Wlać powoli na rybę oszczędzając około połowy mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Piec przez 20-25 minut w temperaturze 375 stopni lub do momentu, gdy będą miękkie, a bułka tarta będzie jasnobrązowa.Ryba odbywa się, gdy mięso łatwo się płatkuje, gdy widelec jest włożony w miąższ i lekko uniesiony do góry.Tuż przed rybą, podsmażamy 1-2 minuty, pozostałe grzyby w sosie, który pozostał i polewamy wierzchem po umieszczeniu pstrąga na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dekoruj kilkoma klinami cytryny i kilkoma gałązkami świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Podawać ten włoski przepis pstrąg z ryżem, lub włoski makaron, i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
PstrągPstrąg
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn