Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami

Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami
Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 372G białka, 271g tłuszczu, oraz w sumie 4222 kalorii. Na 45,31 zł / porcja, ten przepis okładki 89% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, cytryny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem.

Instrukcje

1
Aby ugotować pstrąga, umyć i osuszyć rybę wewnątrz i na zewnątrz, a boki zalać odrobiną oliwy z oliwek.Grzyby pokroić w plasterki i umieścić połowę na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.Sól i pieprz ryby, wewnątrz i na zewnątrz, do smaku i umieścić w naczyniu na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Posypać bułkę tartą na rybie wraz z mieloną pietruszką, posiekanym czosnkiem i zieloną cebulą.Jeśli używasz świeżych cytryn, wyciśnij 1 lub 2 bezpośrednio na całym pstrągu, łącznie z wnętrzem.W międzyczasie roztopić masło, dodać do oliwy z oliwek i soku z 2 cytryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wlać powoli na rybę oszczędzając około połowy mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Piec przez 20-25 minut w temperaturze 375 stopni lub do momentu, gdy będą miękkie, a bułka tarta będzie jasnobrązowa.Ryba odbywa się, gdy mięso łatwo się płatkuje, gdy widelec jest włożony w miąższ i lekko uniesiony do góry.Tuż przed rybą, podsmażamy 1-2 minuty, pozostałe grzyby w sosie, który pozostał i polewamy wierzchem po umieszczeniu pstrąga na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dekoruj kilkoma klinami cytryny i kilkoma gałązkami świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Podawać ten włoski przepis pstrąg z ryżem, lub włoski makaron, i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
PstrągPstrąg
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn