Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami

Pieczony Pstrąg Z Czosnkiem I Pieczarkami
Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 372G białka, 271g tłuszczu, oraz w sumie 4222 kalorii. Na 45,31 zł / porcja, ten przepis okładki 89% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, cytryny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem.

Instrukcje

1
Aby ugotować pstrąga, umyć i osuszyć rybę wewnątrz i na zewnątrz, a boki zalać odrobiną oliwy z oliwek.Grzyby pokroić w plasterki i umieścić połowę na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.Sól i pieprz ryby, wewnątrz i na zewnątrz, do smaku i umieścić w naczyniu na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Posypać bułkę tartą na rybie wraz z mieloną pietruszką, posiekanym czosnkiem i zieloną cebulą.Jeśli używasz świeżych cytryn, wyciśnij 1 lub 2 bezpośrednio na całym pstrągu, łącznie z wnętrzem.W międzyczasie roztopić masło, dodać do oliwy z oliwek i soku z 2 cytryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wlać powoli na rybę oszczędzając około połowy mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Piec przez 20-25 minut w temperaturze 375 stopni lub do momentu, gdy będą miękkie, a bułka tarta będzie jasnobrązowa.Ryba odbywa się, gdy mięso łatwo się płatkuje, gdy widelec jest włożony w miąższ i lekko uniesiony do góry.Tuż przed rybą, podsmażamy 1-2 minuty, pozostałe grzyby w sosie, który pozostał i polewamy wierzchem po umieszczeniu pstrąga na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Dekoruj kilkoma klinami cytryny i kilkoma gałązkami świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Podawać ten włoski przepis pstrąg z ryżem, lub włoski makaron, i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
PstrągPstrąg
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn