Pieczony polędwica New York Strip ze skórką czosnkowo-ziołową

Pieczony polędwica New York Strip ze skórką czosnkowo-ziołową
Pieczony polędwica New York Strip z czosnkowo-ziołową skórką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 35g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, liści szałwii, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Polędwica New York Strip Ze Skórką Czosnkowo-Ziołową, Pieczeń New York Strip Schab z Adobo Rub, oraz Czosnek zioło NY Strip pieczeń z sosem śmietanowym musztardowym.

Instrukcje

1
Po uruchomieniu maszyny Wrzuć czosnek do procesora; zmiksuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
2
Dodać szałwię, tymianek, olej, sól i pieprz; proces do formy pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi. Mięso pocierać pastą ziołową. Przykryć; schłodzić co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść mięso, tłuszcz bok do góry, na stelażu w patelni do pieczenia. Pieczone mięso 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. pieczone mięso aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 130 ° F dla średnio rzadkich, około 35 minut (lub 140 ° F dla średnich, około 40 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; odstawić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż plastry na talerzu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn