Pieczony polędwica New York Strip ze skórką czosnkowo-ziołową
Pieczony polędwica New York Strip z czosnkowo-ziołową skórką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 35g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, liści szałwii, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Polędwica New York Strip Ze Skórką Czosnkowo-Ziołową, Pieczeń New York Strip Schab z Adobo Rub, oraz Czosnek zioło NY Strip pieczeń z sosem śmietanowym musztardowym.
Instrukcje
Po uruchomieniu maszyny Wrzuć czosnek do procesora; zmiksuj, aż drobno posiekasz.
Dodać szałwię, tymianek, olej, sól i pieprz; proces do formy pasty.
Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi. Mięso pocierać pastą ziołową. Przykryć; schłodzić co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Umieść mięso, tłuszcz bok do góry, na stelażu w patelni do pieczenia. Pieczone mięso 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. pieczone mięso aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 130 ° F dla średnio rzadkich, około 35 minut (lub 140 ° F dla średnich, około 40 minut).
Wyjąć z piekarnika; odstawić 20 minut.
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż plastry na talerzu.