Pieczony Mostek

Pieczony mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 761g białka, 268g tłuszczu, oraz w sumie 5934 kalorii. Na 48,39 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, kolendrę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Pieczony Mostek Wołowy Z Grilla, Słodka i pikantna fasolka zapiekana, oraz Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mostka. Przebij wiele dziur na mostku szaszłykiem. Mostki są zwykle długie, więc mięso pokrój na pół, aby zmieściło się w dużej, zamykanej torebce z marynatą.
W blenderze połącz czosnek, kolendrę i ocet. Zmiksować na gładką masę.
Zalać marynatą do zamykanego worka z mięsem. Marynować w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Potrząśnij mąką do największej torby do gotowania w piekarniku.
Włóż mostek do torby. Zamknij worek i przekłuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Warstwę cebuli na mostku, wewnątrz torby.
Umieść na patelni do pieczenia na środku piekarnika.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 6 godzin. Pokroić cienko w poprzek ziarna, aby służyć.